Mirë se erdhe në Shoqerin tonë

Dëshiron ti bashkangjitesh antarëve tjerë? Ndihu i lirë te Regjistrohesh.

Regjistrohu

Forumi Islam

  1. Lajmërime Për Juve

   Tema:
   65
   Mesazhe:
   166
   e fundit: Galeria mediale plus styli i ri ISIS, 21 Nëntor 2014 at 02:35
   RSS
  2. Projekte islame

   Plan programe dhe projekte islame
   Tema:
   19
   Mesazhe:
   52
   RSS
  1. Akida

   Tema:
   479
   Mesazhe:
   788
   RSS
  2. Kushtet e Islamit

   Kushtet [shartet] e islamit janë 5, Shehadeti, Namazi, Zekati, Agjerimi dhe Haxhi
   Tema:
   299
   Mesazhe:
   458
   e fundit: Falje për vitin e kaluar Afërdita, 28 Tetor 2014
   RSS
  3. Kur'an

   Këndi me shkrime nga Kur'ani, për Kur'anin dhe kommentime apo tefsire rreth kuranit
   Tema:
   197
   Mesazhe:
   502
   RSS
  4. Hadith

   Këndi me shkrime për Hadithin
   Tema:
   379
   Mesazhe:
   1,185
   e fundit: Pozita e sahabve ne islam Afërdita, 20 Nëntor 2014 at 19:50
   RSS
  5. Fikhu

   Shkrime nga lënda e Fikhut
   Tema:
   158
   Mesazhe:
   205
   RSS
  6. Gruaja dhe Familja

   Roli i gruas në mirëmbajtien e familjes
   Tema:
   688
   Mesazhe:
   993
   e fundit: Ç’duhet te beje besimtari kur t’i lind femija ISIS, 17 Nëntor 2014 at 18:07
   RSS
  7. Sira Islame

   Sira nga historia islame
   Tema:
   226
   Mesazhe:
   466
   e fundit: Osman abazi - jeta dhe vdekja Bukurmals, 12 Nëntor 2014
   RSS
  8. Shkrime islame

   Ju keni aftësin e të shkruarit për islam.? Vendosni shkrimet tuaja në këtë kënd. ose vendosni shkrime të huazuara nga tjerët...dhe jepni mendimet tuaja nëse deshironi...
   Tema:
   2,598
   Mesazhe:
   4,605
   e fundit: Margaritare nga dijetaret e ehli sunnetit Afërdita, 20 Nëntor 2014 at 13:31
   RSS
  9. Pyetje & Pergjegje

   Pytja e menqur dhe e matur është qelsi i dituris. Shkruani pytjet qe ju deshironi te keni përgjegje
   Tema:
   440
   Mesazhe:
   685
   e fundit: A lejohet adoptimi i fëmijëve në islam? Bukurmals, 18 Nëntor 2014 at 21:15
   RSS
  10. Muhabete të lira

   Në këtë kënd mund të bëni pytje apo të hapni muhabete islame sipas deshires tuaj, po ashtu secili nga xhemat i qytetit islam ka te drejt te marr pjesë.
   Tema:
   467
   Mesazhe:
   1,089
   e fundit: Çfarë mendoni tani? Bukurmals, 13 Nëntor 2014
   RSS
  11. Foto Islame

   Tema:
   109
   Mesazhe:
   987
   e fundit: Urtësia në foto me shkrime Bukurmals, 16 Nëntor 2014 at 13:37
   RSS
  12. Kunderthenie

   Video dhe shkrime që ummeti jonë sotë kan kundershtime mes tyre.
   Tema:
   62
   Mesazhe:
   191
   e fundit: Thirrja e “urte” Umm Summeja, 24 Tetor 2014
   RSS
  13. Mendime

   Qëndrimet e prezantuara në rubrikën Mendime nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe mendimet e forumit. www.qytetiislam.info

   Tema:
   366
   Mesazhe:
   468
   e fundit: Eja të pajtohemi me mendimin tuaj Afërdita, 19 Nëntor 2014 at 13:42
   RSS
  14. #IS Lajme

   Lajmet me te reja nga Shteti Islam te Renditura : Data, Muaji, Viti
   Tema:
   517
   Mesazhe:
   1,027
   e fundit: 21.11.2014 even if the disbelievers despise such ISIS, 21 Nëntor 2014 at 07:58
   RSS
  1. Mjekësi

   Të gjitha gjërat rreth mjeksis i vendosni në këtë kënd
   Tema:
   142
   Mesazhe:
   287
   e fundit: Të sëmurët mendorë Bukurmals, 13 Nëntor 2014
   RSS
  2. Gjeografi

   Vendosni Mësime Gjeografike dhe Gjeologjike
   Tema:
   56
   Mesazhe:
   79
   e fundit: Çahet toka, dhe shkakton panik Bukurmals, 29 Gusht 2014
   RSS
  3. Kimi & Fizikë

   Të gjitha rreth Kimis dhe Fizikës vendosni në këtë kënd
   Tema:
   46
   Mesazhe:
   68
   e fundit: Mrekullia në hekur Bukurmals, 14 Tetor 2014
   RSS
  4. Astronomi

   Tema:
   51
   Mesazhe:
   62
   RSS
  5. Psikologji

   Qëndrimet e prezantuara në rubrikën PSIKOLOGJIA nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe mendimet e forumit. www.qytetiislam.info

   Tema:
   192
   Mesazhe:
   285
   e fundit: Psikologjia e motivimit dhe e vullnetit Umm Summeja, 18 Nëntor 2014 at 14:42
   RSS
  6. Histori

   Shkrime historike
   Tema:
   58
   Mesazhe:
   106
   RSS
  7. Teknologji

   esSelamuAlejkum weRahmetullah
   Të nderuar antarë dhe vizitorë të forumit. Inshaa'Allaah ne te ardhmen ne kete vend do të vendosim video dhe foto materiale qe kan të bëjn me zbulime interesante ne ingjinjerin elektronike dhe tjera.
   Kujdes: Shumica e videove kan muzikë, ndalja zërin.
   Tema:
   171
   Mesazhe:
   184
   RSS
  8. Info shkencore

   postime informative rreth mjeksis, dhe lendeve tjera shkencore
   Tema:
   310
   Mesazhe:
   545
   RSS
  1. Programe Islame

   Në kete vend Vendos linkat me Programe islame
   Tema:
   20
   Mesazhe:
   50
   RSS
  2. Programe Tjera

   Tema:
   35
   Mesazhe:
   55
   e fundit: Mbulo ip adresen tende ebuselma, 18 Tetor 2014
   RSS
  3. Kërkesat Tuaja

   Këndi ku ju mund te kerkoni nga Forumi dhe antarët programin qe juve ju duhet
   Tema:
   4
   Mesazhe:
   17
   RSS
  4. Info të Nevojshme

   Informata të nevojshme për pc, lloptop, dhe internetin tuaj
   Tema:
   106
   Mesazhe:
   160
   RSS
  1. العربية

   Tema:
   21
   Mesazhe:
   36
   e fundit: Sultan abu laith al-atwi about j-nusra ISIS, 24 Tetor 2014
   RSS
  2. Türkçe

   Lütfen video ya da ders fotoraflar notlarını bu sayfada yayınlayın
   Tema:
   14
   Mesazhe:
   129
   e fundit: Ne Olur Kapindan Cevirme Beni Dituria Islame, 16 Мај 2013
   RSS
  3. Bosanski

   Ovaj je Bosanski forum ..........
   Tema:
   56
   Mesazhe:
   339
   e fundit: Fetfe Dituria Islame, 11 Shtator 2014
   RSS
  4. English

   Forum in english langauge. Pls post all english subjects in here
   Tema:
   207
   Mesazhe:
   274
   RSS
  5. Deutsch

   Unser Forum in deutscher Sprache. Bitte alle deutschen Themen hier reinposten
   Tema:
   62
   Mesazhe:
   210
   RSS
  6. Roma Forum

   Ligjerata me Video dhe Shkrime në Gjuhë Rome
   Tema:
   17
   Mesazhe:
   17
   RSS
  1. Hackers tip

   Tema:
   39
   Mesazhe:
   46
   e fundit: How to hack internet wifi accounts. Bukurmals, 24 Shtator 2014
   RSS
  2. Albanian Hackers

   Info per veprimtarin e hakerave shqiptar
   Tema:
   7
   Mesazhe:
   10
   RSS